Audio

 • Maartje&Dennis, promo
  12 november 2017

  Een compilatie van een aantal bekende pop, easy-listening en jazzstukken.


  OPNAME:
 • Lady Bloom, demo medium repertoire
  11 november 2017

  Demo van coverband Lady Bloom met medium repertoire.


  OPNAME: Rob Prinsen
 • Jambo Bwana, Afrikaanse muziek
  10 november 2017

  Jambo Bwana, de muziek van deze band is even swingend als de naam. Ritmische Afrikaanse muziek afgewisseld met stukken die in het teken staan van Afrika is wat deze band ten gehore brengt.

  De origine van deze band is al even sympathiek als de klanken ervan. De vader van Maartje doet vrijwilligerswerk in Kenia, daar maakt hij zich hard voor degelijke tandheelkunde. Meer informatie hierover is te vinden op www.tandheelkundekenia.nl. Maartje heeft haar vader vergezeld op één van deze reizen en bij terugkomst besloot ze een groot benefietconcert voor de stichting en dus het project te organiseren. Dit idee bleek een groot succes en al snel was er een grote band, drie zangers en een volgeboekt theater. Na dit concert is Jambo Bwana blijven bestaan.

  Het repertoire
  Jambo Bwana speelt een strakke muziekshow op hoog niveau waarin opzwepende ritmische Afrikaanse muziek afgewisseld wordt met stukken die allemaal in het teken staan van Afrika. De nummers bestaan uit prachtige meerstemmige zangstukken, geweldige Afrikaanse melodieën en harmonieën. Jambo Bwana maakt het onmogelijk om stil te staan. Zelfs de meest stroeve heupen komen in beweging.

  Jambo Bwana speelt o.a. werk van: Miriam Makeba, Khadja Nin, Angélique Kidjo, Karl Jenkins, Safari Sound Band, Soweto Gospel Choir, Stef Bos en Venice.
  Ook voor besloten optredens te boeken.

  Tevens kun je een cd met de muziek van Jambo Bwana kopen voor 10 euro (ex verzendkosten), de opbrengst komt geheel ten goede aan de stichting.


  OPNAME:
 • Lady Bloom, demo ballades
  9 november 2017

  Zangeres Maartje Waanders besloot haar eigen twist te geven aan het begrip ‘coverband’. Lady Bloom is een band die niet het standaard covermateriaal speelt. In plaats van het geijkte repertoire kiest Lady Bloom ervoor verschillende stijlen aan te bieden zoals: pop, easy listening, jazz, latin en muziek met Afrikaanse invloeden. Lady Bloom is divers en creëert zowel intieme sferen als swingende feesten die men zich nog lang zal heugen en vaak als hoogtepunt van de dag ervaart!

  Bandbezetting:
  zangeres Maartje Waanders
  toetsenist Dennis Weelink
  bassist Bart Soeters
  percussionist Janco van der Kaaden


  OPNAME: Rob Prinsen