Toetsenist

 • Maartje&Dennis

  Samen met pianist Dennis Weelink maakt Maartje muziek echt persoonlijk. Samen vormen ze het Duo Maartje&Dennis en stemmen hun repertoire volledig af op de gelegenheid en de wensen. Zo is het duo graag gezien op huwelijksceremonies waar ze zich volledig richten op het bruidspaar. Ook zijn Maartje&Dennis graag gezien op recepties en bedrijfsfeesten.  
  lees meer... ▼

  Samen met pianist Dennis Weelink maakt Maartje muziek echt persoonlijk. Samen vormen ze het Duo Maartje&Dennis en stemmen hun repertoire volledig af op de gelegenheid en de wensen. Zo is het duo graag gezien op huwelijksceremonies waar ze zich volledig richten op het bruidspaar.

  Ook zijn Maartje&Dennis graag gezien op recepties en bedrijfsfeesten. Het duo vormt in het privéleven een paar en dat zie je terug in de passie en warmte die het koppel uitstraalt tijdens de optredens. Daarnaast hebben Maartje&Dennis een natuurlijke chemie die uitstraalt op het hele publiek én terug te horen is in de warme muziek.

  Het Repertoire
  Maartje&Dennis spelen ‘muziek op maat’. Er wordt ingespeeld op de sfeer van het feest. Romantische ballads tot swingende medium en meeslepende up-tempo muziek kunnen met elkaar worden afgewisseld.

  Bandbezetting
  - Toetsenist (Dennis Weelink)
  - Zangeres (Maartje Waanders)

  Ook is het mogelijk dat tijdens het optreden gebruik gemaakt wordt van extra percussie (basdrum+shakers) om de voetjes van de vloer te krijgen!!!
  Wilt u een inloopset waarbij Maartje&Dennis rondlopen met gitaar en accordeon (+percussie)? Dit is allemaal mogelijk.


 • Lady Bloom

  Zangeres Maartje Waanders besloot haar eigen twist te geven aan het begrip ‘coverband’. Lady Bloom is een band die niet het standaard covermateriaal speelt. In plaats van het geijkte repertoire kiest Lady Bloom ervoor verschillende stijlen aan te bieden zoals: pop, easy listening, jazz, latin en muziek met Afrikaanse invloeden.  
  lees meer... ▼

  Zangeres Maartje Waanders besloot haar eigen twist te geven aan het begrip ‘coverband’. Lady Bloom is een band die niet het standaard covermateriaal speelt. In plaats van het geijkte repertoire kiest Lady Bloom ervoor verschillende stijlen aan te bieden zoals: pop, easy listening, jazz, latin en muziek met Afrikaanse invloeden.

  Lady Bloom is divers en creëert zowel intieme sferen als swingende feesten die men zich nog lang zal heugen en vaak als hoogtepunt van de dag ervaart!

  Het repertoire

  Natuurlijk speelt Lady Bloom naast hun verrassende repertoire, bekende hits en klassiekers. Maar ook die worden in een uniek jasje gestoken.

  Een aantal artiesten waarvan Lady Bloom materiaal speelt:

  Sting, Diana Krall, Antonio Carlos Jobim, Miriam Makeba, John Legend, Caro Emerald, Adele, Jason Mraz, Stevie Wonder, Usher, Randy Crawford, Selah Sue.

  Een uitgebreide repertoirelijst kan worden aangevraagd. De muziek wordt volledig afgestemd op jouw wensen.

  Bandbezetting

  Niet alleen het repertoire en de uitvoering is verrassend, maar ook de bezetting van Lady Bloom. Deze bestaat uit vier enthousiaste, afgestudeerde musici:
  Een toetsenist (Dennis Weelink)
  De bassist (Bart Soeters)
  Een percussionist (Janco van der Kaaden)
  De zang neemt Maartje Waanders zelf voor haar rekening.

  Menig band werkt met een drummer. Vooral de percussie van Janco en zijn cajon trekken veel bekijks tijdens een optreden.

  De band kan indien gewenst uitgebreid worden met een saxofonist, gitarist en/of drummer.

  www.ladybloom.nl

   

  Workshop tijdens optreden

  Lady Bloom kan tijdens het optreden een workshop verzorgen. Onder de naam 'Gesprekstoon' verzorgen zij een een maat gemaakte interactieve workshop, voor zowel particulieren als bedrijven.

  Lady Bloom betrekt het publiek dan verder bij het optreden en vertelt hoe het is om in een band te spelen. Hoe het is om samen te musiceren en te improviseren. Alle bandleden delen het geheim van hun instrument en de functie van het instrument in de band. Daarnaast improviseert de band samen met het publiek en wordt er gezamenlijk een uniek nummer gemaakt.

  www.gesprekstoon.nl


 • Round About Now

  Round About Now is een zeer muzikale en veelzijdige band, die zich aanpast aan de “mood” en de wensen van het publiek. Met een mix van swingende soul, dance en hedendaagse pop wil de band écht het verschil maken op bijzondere evenementen. Verwacht geen sleur en standaard setlijsten, maar maatwerk, plezier en vocale en muzikale topkwaliteit.  
  lees meer... ▼

  Round About Now is een zeer muzikale en veelzijdige band, die zich aanpast aan de “mood” en de wensen van het publiek.

  Met een mix van swingende soul, dance en hedendaagse pop wil de band écht het verschil maken op bijzondere evenementen. Verwacht geen sleur en standaard setlijsten, maar maatwerk, plezier en vocale en muzikale topkwaliteit.

  Klassiekers van Michael Jackson, Stevie Wonder en The Pointer Sisters gaan moeiteloos samen met recente liedjes van Pharrell , Rihanna en Jessie J. En verzoeknummers zijn altijd welkom!

  www.roundaboutnow.nl