Nieuws

 • Welkom!!!26 december 2017

  Welkom in de muzikale wereld van Dennis Weelink! Hier vind je alle informatie over Dennis Weelink. Dennis biedt met zijn achtergrond als toetsenist/arrangeur/componist en dirigent diverse, uiteenlopende diensten aan. De site geeft je een kijkje in de verschillende ensembles, projecten, optredens en workshops die zijn wereld rijk is...

  Welkom in de muzikale wereld van Dennis Weelink!

  Hier vind je alle informatie over Dennis Weelink. Dennis biedt met zijn achtergrond als toetsenist/arrangeur/componist en dirigent diverse, uiteenlopende diensten aan. De site geeft je een kijkje in de verschillende ensembles, projecten, optredens en workshops die zijn wereld rijk is.

  Kijk bij 'Media' voor geluidsfragmenten, filmpjes en foto's. Heb je nog vragen en/of is je interesse gewekt om Dennis te boeken als toetsenist/arrangeur of dirigent? Neem dan vrijblijvend contact op.

  Veel kijk- en luisterplezier!!!

 • 'Big music quiz' tv afleveringen 2017!!!!25 december 2017

  Round About Now is in het najaar van 2017 huisband van het programma "The Big Music Quiz" op RTL 4 geweest. In deze nieuwe spelshow gaan 2 teams van 4 BN'ers met elkaar de strijd aan om te laten zien wie de grootste muziekkennis heeft...

  Round About Now is in het najaar van 2017 huisband van het programma "The Big Music Quiz" op RTL 4 geweest. In deze nieuwe spelshow gaan 2 teams van 4 BN'ers met elkaar de strijd aan om te laten zien wie de grootste muziekkennis heeft. Presentatie is in handen van Humberto Tan. Naast de reguliere afleveringen heeft de band ook de 'kerst'- én '2017 special' mogen ondersteunen.

 • Pop-country CD opnames 'Maartje' in volle gang!!!11 november 2017

  Na maanden van schrijven is het zover, de opnames van de pop-country CD van Maartje&Dennis zijn gestart! Er is begonnen met de drums en bas.....en daarna zijn vele gitaarpartijen (akoestisch gtr/ elektrisch gtr, mandoline, banjo, lapsteel en pedalsteel) opgenomen...

  Na maanden van schrijven is het zover, de opnames van de pop-country CD van Maartje&Dennis zijn gestart!

  Er is begonnen met de drums en bas.....en daarna zijn vele gitaarpartijen (akoestisch gtr/ elektrisch gtr, mandoline, banjo, lapsteel en pedalsteel) opgenomen.

  Het wordt een hele gave pop-country plaat waar zij nu al ontzettend trots op zijn!! Het zal nog even duren voordat hij helemaal klaar is, maar uiteraard houden zij jullie op de hoogte. Check regelmatig onze website of Facebookpagina.

  Binnenkort meer....

 • Nieuwe site on-line!!!10 november 2017

  De hagelnieuwe website van Dennis is nu on-line te bewonderen. Mogelijk gemaakt door websitebouwer Janco van der Kaaden (www.websitehebben.com), die ook tevens een fijn stukje slagwerk beheerst (zie band Lady Bloom en zijn eigen site). Zoekt u een sitebouwer die zijn afspraken nakomt, vakbekwaam en goudeerlijk is én sterke communicatie beheerst......

  De hagelnieuwe website van Dennis is nu on-line te bewonderen.

  Mogelijk gemaakt door websitebouwer Janco van der Kaaden (www.websitehebben.com), die ook tevens een fijn stukje slagwerk beheerst (zie band Lady Bloom en zijn eigen site).

  Zoekt u een sitebouwer die zijn afspraken nakomt, vakbekwaam en goudeerlijk is én sterke communicatie beheerst....dan moet u Janco hebben!!!